Podjetje

Opis podjetja

Smo podjetje z večletnimi izkušnjami na področju izdelave elektro krmilnih sistemov, avtomatizacije strojev in naprav ter proizvodnih procesov.
Naša dejavnost zajema izdelavo elektro projektov in elektro krmilnih omar, ožičenje strojev ter objektov, programiranje, obnovo elektro krmilj, elektro meritve in izdelavo strojev.
Sledimo najsodobnejšim trendom in tehnološkim rešitvam. Z zagotavljanjem kakovosti, inovativnim pristopom in zanesljivostjo izvedbe skrbimo za zadovoljstvo naših naročnikov. Rezultat naših bogatih izkušenj in inovativnih tehničnih rešitev so vrhunski izdelki in dovršeni sistemi.

Vizija in poslanstvo

Stremimo k nenehnemu razvoju specifičnih rešitev in izboljševanju naših produktov.
Naš cilj je postati eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu na tem področju, hkrati pa se vse bolj udejstvovati tudi na evropskem in svetovnem trgu.
Z zaposlovanjem visoko izobraženega, strokovno usposobljenega tehničnega kadra, smo sposobni zagotoviti razvoj unikatno prilagojenih rešitev, ki ustrezajo specifičnim potrebam naših strank, s tem pa krepiti veljavo in prepoznavnost na področju širokega spektra industrijskih, tehnično ter proizvodno usmerjenih panog.