Najem e-vozil

IZPOSOJA/NAJEM  ELEKTIČNEGA KOLESA

 

Podjetje EKSIST d.o.o. v sodelovanju z občino Žiri nudi v najem električna kolesa znamke SCOTT, modela SUB CROSS E-ride 30, v namen dnevnega ali večdnevnega kolesarskega izleta.

Več informacij lahko prejmete na email: evozila@eksist.si ali smiljana.bercic@eksist.si ali nas kontaktirate na 041 457 990.

 1. KJE KOLO PREVZAMEM/VRNEM?

Kolo se prevzame kot tudi vrne na sedež najemodajalca; LOŠKA CESTA 70, 4226 ŽIRI ali na dogovorjenem mestu z najemodajalcem. Kolo je potrebno vrniti v istem stanju, kot ste ga prevzeli. V primeru, da pride do poškodb na kolesu, najemnik sam plača nastalo škodo in stroške popravila.

 1. KAKO PLAČAM NAJEM?

Za najem električnega kolesa potrebujete bančno kartico za garancijo (varščina kolesa) in osebni dokument. Najemnino  poravnate pred prevzemom na sedežu najemodajalca oz. na dogovorjenem mestu prevzema v gotovini ali po predračunu.

 

 1. CENIK ZA NJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA
ČAS NAJEMA CENA € POPUST
1 dan 25,00 V primeru, da najemnik najame več koles hkrati, se mu ponudi dodatne popuste po dogovoru z najemodajalcem.
2 dni 40,00  
3 dni 50,00  
4 dni 60,00  
5 dni 70,00  
1 teden 90,00  

Cene so v evrih in vključujejo 22% DDV. Najemnina za izposojeno kolo se plača v naprej. V primeru zamude se doplača razlika po ceniku. Cene so informativne in se lahko spreminjajo. Izposoja električnih koles je trenutno možna na sedežu podjetja: LOŠKA CESTA 70, 4226 ŽIRI, SLOVENIJA ali po dogovoru.

Kontakt za rezervacijo termina: evozila@eksist.si , smiljana.bercic@eksist.si

                                                    SMILJANA BERČIČ, mobi: 041 457 990

 1. SPLOŠNI POGOJI ZA IZPOSOJO KOLES
 • V primeru povzročitve škode na kolesu, je oseba, ki si je sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo do višine 60% maloprodajne cene opreme.
 • Oseba, ki si kolo izposodi, prevzema polno odgovornosti za opremo.
 • Izposojeno kolo ni zavarovano. Eventualne poškodbe kolesa krije oseba, ki si ga je izposodila. Eventualna kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je kolo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednost kolesa.
 • V primeru kraje je oseba, ki si je kolo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji.
 • Najemnino za kolo je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja.
 • V primeru zamude vračila kolesa se zaračuna dodaten dan najema po veljavnem ceniku.
 • V kolikor kolo ne bo vrnjeno najkasneje v 7 dneh po izteku najemnega obdobja, bo prijavljeno na policijo, kot ukradeno.
 • Kolo j možno vrniti pred iztekom najemnega obdobja, vendar vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb, bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila.
 • Ob prevzemu izposojenega kolesa je potrebno podpisati pogodbo o najemu. S podpisom pogodbe najemnik sprejme splošne pogoje izposoje kolesa
 • Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti in je najemnik predložil veljaven osebni dokument. Najemnik dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov izposojevalcu koles in uporabo le teh za statistične obdelave. Izposojevalec se obvezuje, da bo prejete podatke hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.